Wijkkrant Oud-Noord wenst u een fijne Zomer. We zien elkaar weer in oktober.

 zomergroet

9 juni was het zover de eerste nieuwe wijkkrant Oud-Noord. Als u nog iets wil terug lezen maar de papieren versie al weg heeft gedaan, kunt u hieronder de editie van juni downloaden. Na de zomer komen er nog 2 edities. In 2017 is het de bedoeling weer 8 edities uit te brengen.

Wijkkrant ON juni 2016 website

Editie 13 oktober:

Heeft u iets te vertellen in de editie van oktober bijv. omdat u iets te vieren heeft, iets heeft aan te kondigen of een verslagje van iets wat u heeft meegemaakt, bijvoorbeeld deze zomer op de kermis, op vakantie, met een buurtfeest enz. stuur dan een berichtje naar: Wijkkrant Oud-Noord.
De deadline is 21 september 2016.

De redactie hoort graag van vrijwilligers, buurtverenigingen die willen vertellen over of willen aankondigen van activiteiten m.b.t Halloween, Sinterklaas of Carnaval (11 – 11). Contactgegevens en aankondigingen over deze thema’s worden voor deze organisaties zonder extra kosten geplaatst in de editie van oktober 2016.
Ondernemers plaats uw advertentie m.b.t Halloween, Sinterklaas of Carnaval (11 – 11) in de editie oktober, wijkkrant Oud-Noord.

Wilt u een advertentie plaatsen in de wijkkrant Oud-Noord?
Informeer naar de mogelijkheden via mail: Wijkkrant oud-noord.

Bericht Brabants Dagblad

Advertenties in wijkkrant Oud-Noord

Category : Overige
Tags :